TRI ZLATA IZ SAMOBORA!

NA OVOGODIŠNJEM SAMOBORSKOM “KUPU DRŽAVNOSTI” SUDJELOVALO JE DVJESTOTINJAK DJEČAKA I DJEVOJČICA IZ 19 HRVATSKIH KLUBOVA I JEDNOG SLOVENSKOG

ist

Naši natjecatelji okitili su se s 3 zlatne medalje i jednom srebrnom. U uzrastu U10 prvi je na tatami stao Viktor Kašner (-30kg). Nažalost ovaj put nakon poraza u 1.kolu nije se uspio dočepati repasaža. 
Nakon Viktora, Bartol Premerl i Marko Mandić borili su se u istoj kategoriji, onoj do 42 kg. Bartol je u silnoj želji “izgorio” izgubivši obje borbe. Marko je “osvetio”  Bartola pobijedivši  njegove protivnike  (Taras Kaznakov, JK “Maksimir” i Veljko Subotić JK “Panda”) i osvojio 1. mjesto.
U uzrastu U12 Vita Mar i Laura Crnčec našle su se u istoj kategoriji -32 kg. Ponosni smo što je njihova međusobna borba nakon što su porazile druge protvinice, odlučivala o pobjednici kategorije. Ovaj put je to bila Laura koja je pobijedila na Vitin shido. 
Ema Pašiček (-36 kg) ovaj put nije imala sreće sa žrijebom: već u prvom kolu borila se sa svojom starom poznanicom Iris Marijom Šlatka i – izgubila. Od toga poraza se nije oporavila ni u repasažu, izgubila je od Samoborke Dah Rađenović borbu za 3. mjesto.
Kod dječaka je Lui Pleteš imao “vatreno krštenje”. Ovo mu je bilo prvo natjecanje i unatoč porazima od iskusnijih boraca, nositelja žutog pojasa Samoborca Kajganića i Slovenca Bernada, nije razočarao. Izvjesno je da je remetski “Judo Team” (natjecateljski dio Kluba) dobio novog člana.  Najviše zadovoljstva treneru Aleksandru donio je Vid Premerl koji je s 4 pobjede osvojio prvo mjesto u kategoriji – 50 kg. On je ipponom pobijedio sve protivnike: Kosa i Piska (JK “Samobor”), Sandića (JK “Ippon”, Labin) te u odlučujućoj borbi za pobjednika kategorije Andriju Blimla (JK “Vinkovci”).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *