PRVE JESENSKE MEDALJE

PRVO NATJECANJE OVE JESENI “MEMORIJAL BORIS VRBETIĆ” U DUGOJ RESI DONIO JE I PRVE MEDALJE

Na ovom međunarodnom turniru (BiH,Slovenija,Hrvatska) sudjelovalo je više od 200 natjecatelja. Najuspješniji naš natjecatelj bio je Marko Mandić (U10) koji je pobijedivši sva tri protivnika u svojoj kategoriji (-42 kg) osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju. U istom uzrastu Viktor Kašner (-30 kg) je nakon dvije pobjede posustao tek u finalu pa se na kraju okitio srebrnom medaljom.

Naše predstavnice u U 12 Laura Crnčec i Vita Mar morale su se boriti jedna protiv druge u borbi za 3.mjesto (-32 kg). Ovog puta bolja je bila Laura koja se revanširala Viti za ljetošnji poraz u Botincu. Ema Pašiček (-36 kg) je zauzela 5. mjesto ne uspjevši upisati niti jednu pobjedu. 

U ovom uzrastu na tatami su izašla i dvojica dječaka: Lui Pleteš (-34 kg) i Vid Premerl (-50 kg). Lui je tek počeo sa natjecanjima i ovaj put je bio vrlo blizu svojoj prvoj pobjedi: izgubio je u pretkolu na zlatni bod ali je njegov protivnik izgubio slijedeću borbu pa ga nije povukao u repasaž.Vid Premerl je u jakoj konkurenciji nakon izjednačenih borbi osvojio 4.mjesto zabilježivši jednu pobjedu.

Tea Čorak (-44 kg) osvojila je 3.mjesto u uzrastu U14 i 2.mjesto u U16.

viktor1

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *